Mer information om CSN

Vi hjälper gärna till vid frågor, men du ansvarar själv för att göra ansökan till CSN och att uppgifterna stämmer.

Våra studieperioder - viktig information inför ansökan till CSN (pdf, 29.4 kB)

Så här gör du när du ansöker om studiemedel från CSN (pdf, 57 kB)

Centrala studiestödsnämndens webbplats

Telefonnummer till CSN: 0771-276000, öppet måndag-fredag klockan 8-16.30

Om du blir sjuk

Om du blir sjuk under din studietid har du möjlighet att behålla ditt studiestöd. Sjukanmäl dig till skolan och försäkringskassan första dagen du är sjuk. Meddela CSN första dagen som du återgår till dina studier.

Om du har sjuka barn

När du vårdar barn har du rätt att behålla ditt studiestöd under en viss tid. Anmäl till CSN inom en vecka från första frånvarodagen. Lämna en skriftlig försäkran till CSN efter två veckors frånvaro.

Avbrott i studierna

Meddela studieförändringar till skolan och CSN i god tid, så att du inte behöver betala tillbaka ersättning som du redan har fått.

Ditt ansvar

När du lämnar uppgifter till CSN ansvarar du själv för att de är riktiga.

Kontaktinformation

Om du har frågor om CSN kan du kontakta Nettan Mäkisalo, telefonnummer 0171-62 54 44 eller e-post csn.komvux@enkoping.se

Du kan även själv ringa till CSN på telefonnummer 0771-276000, öppet måndag-fredag klockan 8-16.30

Adress: Korsängsgatan 12, 749 49 Enköping